Ταυτότητα Επιχείρησης


Το Softworld.gr είναι ένα διαφορετικό ηλεκτρονικό κατάστημα που σου επιτρέπει να βρίσκεις κάθε μέρα προϊόντα σε απίστευτη τιμή! Κάθε μέρα, πολλά προϊόντα σε μοναδική προσφορά! Παιχνίδια, gadgets , λογισμικό και πολλές κατηγορίες gaming για όλους. Επίσης στην ενότητα Shop μπορείς να βρεις χιλιάδες άλλα επώνυμα και μη προϊόντα ροής σε προσφορά και σε χαμηλές τιμές!

Παράλληλα θα θέλαμε να σε ενημερώσουμε (για το δικό σου καλό!) ότι οι ποσότητες των προϊόντων στις ημερήσιες προσφορές είναι περιορισμένες…. οπότε πρέπει να προλάβεις να τα αποκτήσετε πριν αυτά εξαντληθούν!

Στο Softworld.gr, στόχος μας είναι να προσφέρουμε τα καλύτερα προϊόντα στις καλύτερες δυνατές τιμές! Τόσο φθηνά που… δεν θα το πιστεύετε! Προϊόντα που είδατε στην τηλεόραση, προϊόντα που είδατε σε άλλα καταστήματα με τιμές που θα τρίβετε τα μάτια σας και θα μείνετε με το στόμα ανοιχτό. Παράλληλα πιστεύουμε στην άρτια Εξυπηρέτηση Πελατών μιας και μας αρέσει να σας εξυπηρετούμε όπως θα θέλαμε εμείς να μας εξυπηρετούν.

To ηλεκτρονικό κατάστημα  ανήκει στην εταιρεία IQTRADE MIKE που δραστηριοποιείται στo ηλεκτρονικό εμπόριο,  και εμπόριο λογισμικού και άλλα είδη μηχανογράφησης αλλά και Περιφερειακά – Αξεσουάρ.Στοιχεία Εταιρείας:
Το Softworld.gr δραστηριοποιείται στο χώρο του λιανικού εμπορίου ηλεκτρονικών παιχνιδιών -λογισμικού για Gamers αλλά και επαγγελματίες. Τα τελευταία 10 χρόνια είμαστε παθιασμένοι με το διαδίκτυο, το ηλεκτρονικό εμπόριο και όλων των διαφορετικών ειδών online υπηρεσιών και εφαρμογών.


IQTRADE MIKE

Διευθ: Αδριανού 1, Νέα Ιωνία Τ.Κ. 14234

Τηλ: +30 210 7102642

Αρ. Γ.Ε.ΜΗ: 138172801000

ΑΦΜ: 800717640

ΔΟΥ: ΧΟΛΑΡΓΟΥ