Νέες αποκαλύψεις για το Death Standing 2!

Νέες αποκαλύψεις για το Death Standing 2!

Ο ηθοποιός Norman Reedus επιβεβαίωσε ότι το Death Stranding 2 έρχεται. 

Μπορεί η συνέχεια του τίτλου να μην έχει ακόμη ανακοινωθεί επίσημα, ο Reedus αποκάλυψε ότι η δουλειά μόλις ξεκίνησε για τη συνέχεια του παιχνιδιού της Kojima Productions. «Μόλις ξεκινήσαμε το δεύτερο», είπε ο Reedus, ο οποίος υποδύθηκε τον πρωταγωνιστή Sam Porter Bridges στο πρωτότυπο παιχνίδι.

Περνώντας σε λεπτομέρειες, με αφορμή τα τελευταία επεισόδια της 11ης σεζόν της εξαιρετικά δημοφιλής σειράς που πρωταγωνιστή ο ηθοποιός “The Walking Dead” ,η οποία αναμένεται να ολοκληρωθεί σύντομα μετά απο 12 χρόνια προβολής, ο Norman Reedus παραχώρησε μια συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης στο μέσο LEO. Εκεί, ο ίδιος μίλησε και για τη συνεργασία του με τον Hideo Kojima, περιγράφοντας ξανά τον τρόπο με τον οποίο γνωρίστηκαν μέσω του Guillermo Del Toro. Βέβαια πριν το τέλος των δηλώσεών του, φαίνεται πως του ξέφυγε η πληροφορία ότι έχει ξεκινήσει ήδη το motion capture και τα γυρίσματα για το Death Stranding 2.

Σύμφωνα λοιπόν με τον ίδιο , το Death Stranding 2 έρχεται. Μάλιστα, αν ο Norman Reedus ξεκίνησε πλέον τα γυρίσματα, αυτό σημαίνει πως η ανάπτυξη του παιχνιδιού έχει περάσει από τα αρχικά στάδια του pre-production και ο Kojima έχει πλέον τη βασική ραχοκοκαλιά του σεναρίου, καθώς και ένα γενικότερο πλάνο.

Για την ιστορία, το αρχικό παιχνίδι έκανε το ντεμπούτο του αποκλειστικά για το PS4 πριν από τρία περίπου χρόνια, έχοντας κυκλοφορήσει από τότε και για το PS5, αλλά και για τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές και μπορείτε να το βρείτε εδώ.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *