One Piece Odyssey το νέο RPG game της Bandai Namco!

One Piece Odyssey το νέο RPG game της Bandai Namco!

Η Bandai Namco είναι πολύ κοντά στο λανσάρισμα του νέου τους βιντεοπαιχνιδιύ με τίτλο One Piece Odyssey , που φύσικα ειναι βασισμένο στο ομότιτλο δημοφιλές anime. Το ολοκαίνουργιο RPG παιχνίδι της σειράς έχει ανεβάσει τις προσδοκίες των gamers που ανυπομονουν να βυθιστούν στον μαγικό και συναρπαστικό κόσμου του One Piece!

Μερικές πληροφορίες για την ιστορία του One Piece Odyssey:

Ο δίασημος Luffy αναζητεί ένα μυστηριώδες νησί για να συναντήσει τα υπόλοιπα μέλη του γνωστού πληρώματός του. Οι οποίοι μαζί με αυτόν θα έρθουν αντιμέτωποι με τέρατα που δεν έχουν ξαναδεί, με τα πράγματα να παίρνουν γρήγορα μια απροσδόκητη τροπή. Έτσι, καλείστε να νικήσετε νέους εχθρούς και να βρείτε τη λύση σε διάφορα μυστήρια που θα συναντήσετε. Επίσης, η ομάδα ανάπτυξης υπόσχεται πως όλοι οι fans του One Piece θα ζήσουν μια εντελώς πρωτότυπη ιστορία.

Αξίζει να σημειωθεί πως εκτός από τον αγαπημένο χαρακρήρα Luffy, θα μπορείτε να παίξετε και ως μέλος του γνωστού του πληρώματος Zoro, Nami, Usopp, Sanji, Chopper, Robin, Frankie και Brook. Όπως έγινε γνωστό από την Bandai Namco, ο τίτλος βρίσκεται στα σκαριά πολλά χρόνια και το στούντιο δουλεύει σκληρά για να φέρει στους fans μία One Piece περιπέτεια, σε έναν τεράστιο κόσμο.

Πότε θα κυκλοφορήσει;

To One Piece Odyssey θα γίνει διαθέσιμο στις 13 Ιανουαρίου στο PC και μπορείς να κάνεις την προπαραγγελία σου εδώ!!

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *