Το Sniper Elite 5 έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας!

Το Sniper Elite 5 έχει πλέον ημερομηνία κυκλοφορίας!

Το Sniper Elite 5 είναι γεγονός και ταξιδεύει στη Γαλλία! 

Ένα παιχνίδι που ανακοινώθηκε στα κλεφτά στα The Game Awards 2021 –σε βαθμό που δεν το κατάλαβε κανείς- ήταν το Sniper Elite 5.

Η Rebellion Games καλεί τους παίκτες να πιάσουν ξανά τα snipers, αφού όπως έγινε γνωστό το πέμπτο κεφάλαιο της λατρεμένης σειράς της καταφανεί σε περίπου ένα μήνα από τώρα.

Αναλυτικότερα, το στούντιο ανακοίνωσε πως το Sniper Elite 5 θα κυκλοφορήσει στις 26 Μαΐου του 2022. Όπως είχε ανακοινωθεί εξ’ αρχής, ο τίτλος θα γίνει διαθέσιμος για PS4, PS5, Xbox One, Xbox Series X|S και PC, ενώ θα εμπλουτίσει και τον κατάλογο της συνδρομητικής υπηρεσίας Xbox Game Pass από την πρώτη μέρα.

Αναλυτικότερα, το Sniper Elite 5 υπόσχεται μια στρατηγική sniping εμπειρία που δε μπορεί να συγκριθεί με τίποτα και η οποία συνοδεύεται από εξαιρετικά physics και μια βελτιωμένη kill-cam. Παράλληλα, το παιχνίδι έχει εμπλουτιστεί με νέες επιλογές παραμετροποίησης για το βασικό rifle και το υπόλοιπο οπλοστάσιο, καθώς και ένα νέο traversal σύστημα που προσφέρει ακόμη μεγαλύτερη ελευθερία στους παίκτες για να εκτελέσουν τους στόχους τους.Όσον αφορά τα modes, το sequel θα περιλαμβάνει ένα μεγάλο campaign, η δράση του οποίου θα λαμβάνει αυτή τη φορά χώρα στην Γαλλία του 1944, με τους πιο μεγάλους και πλούσιους χάρτες στην ιστορία της σειράς. Συγχρόνως, θα υπάρχει ένα drop-in PVP Invasion mode που θα επιτρέπει σε άλλους παίκτες να εισβάλουν στο campaign σας ως αντίπαλο Sniper, ενώ θα υπάρχουν και άλλες multiplayer επιλογές, όπως ένα co-op Survival mode.

Μπορείτε να βρείτε το παιχνίδι κάνοντα κλικ εδώ και να είστε έτοιμοι για sniping στις 26 Μαΐου του 2022!

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται.


Μοναδικές προσφορές σε Microsoft Office λογισμικά
This is default text for notification bar