Biomutant: Το πολλά υποσχόμενο Action RPG, κυκλοφορεί στα τέλη Μαΐου!

Biomutant: Το πολλά υποσχόμενο Action RPG, κυκλοφορεί στα τέλη Μαΐου!

Το Biomutant ανήκει στην κατηγορία των τίτλων που αμέσως μπορεί να σας κινήσει το ενδιαφέρον… Ο εναλλακτικός open-world κόσμος, οι εξελιγμένοι μηχανισμοί του gameplay και της μάχης και το άκρως «ασυνήθιστο» και πρωτότυπο story συνθέτουν ένα εντυπωσιακό σύνολο, το οποίο κάτι μας λέει ότι ενδεχομένως να αποτελέσει την ευχάριστη έκπληξη της φετινής χρονιάς. Εάν λοιπόν είχατε βάλει στο ραντάρ σας το Biomutant, σας έχουμε πολύ καλά νέα, καθώς όπως έγινε γνωστό από την publisher του παιχνιδιού, THQ Nordic, το φιλόδοξο αυτό Action RPG (που μάθαμε για αυτό πίσω στο 2017), πρόκειται να κυκλοφορήσει στις 25 Μαΐου!   

Το Biomutant θα ξεχωρίζει για τα αλληλοσυνδεόμενα storylines, όπου ακόμη και οι πιο μικρές αποφάσεις του παίκτη θα επηρεάζουν σε τεράστιο βαθμό τη συνολική εξέλιξη του story. Το σενάριο του παιχνιδιού μας μεταφέρει σε έναν κόσμο φαντασίας, στον οποίο κατοικούν ζωόμορφα μεταλλαγμένα πλάσματα. Πνοή, ζωή και κίνηση στον συγκεκριμένο κόσμο δίνει το Δέντρο της Ζωής, καθώς στις πέντε βαθιές ρίζες του κρύβεται το μυστικό της ύπαρξης του σύμπαντος του Biomutant. Ωστόσο, μια φυσική καταστροφή έχει αρχίσει να μολύνει κάθε εκατοστό του μαγικού αυτού δέντρου και με τον χρόνο να μετράει αντίστροφα, είναι πλέον στο χέρι σας να κάνετε τα πάντα για να το σώσετε και κατά συνέπεια να γλιτώσετε τον κόσμο σας από τον απόλυτο αφανισμό. Το Biomutant θα δίνει στους gamers τη δυνατότητα να δημιουργήσουν τον δικό τους χαρακτήρα, καθορίζοντας από την εξωτερική του εμφάνιση μέχρι τα abilities που θα διαθέτει. Παράλληλα, το combat system θα συνδυάζει melee επιθέσεις, αλλά και επιθέσεις από απόσταση, με τους παίκτες να κάνουν χρήση των όπλων που θα έχουν συναρμολογήσει οι ίδιοι. Αναμφίβολα, το γεγονός βέβαια ότι ο κόσμος του είναι απολύτως «open» θα δίνει απεριόριστες δυνατότητες στον παίκτη για τον τρόπο με τον οποίο θα προσεγγίζει το παιχνίδι. Εφόσον κάνει πράξη αυτά που υπόσχεται, o τίτλος της Experiment 101, θα προσφέρει μια μοναδική και αξιομνημόνευτη πλούσια εμπειρία παιχνιδιού.    

Εκτός από την ημερομηνία κυκλοφορίας του, όπως έγινε γνωστό πέραν της βασικής «standard» έκδοσης θα κυκλοφορήσουν και δύο ειδικές physical Collector’s Editions, οι οποίες είναι βέβαιο ότι θα μιλήσουν στην καρδιά των gamers που λατρεύουν τις συλλεκτικές εκδόσεις. Η πρώτη συλλεκτική έκδοση που θα κοστίζει 109 ευρώ για PC και 119 ευρώ στις κονσόλες (PS4, Switch και Xbox One), θα περιλαμβάνει εκτός από το παιχνίδι σε μια premium συσκευασία, μια φιγούρα του κεντρικού ήρωα, artwork τυπωμένο πάνω σε ύφασμα, αλλά και το soundtrack του παιχνιδιού. Οι πιο «hardcore» gamers-συλλέκτες βέβαια ενδεχομένως να προτιμήσουν την «Atomic Edition», η οποία περιλαμβάνει εκτός από το main game, ένα εντυπωσιακό διόραμα, ένα steel-book, ένα t-shirt, ένα mousepad, το soundtrack και ένα artwork τυπωμένο πάνω σε ύφασμα. Η συγκεκριμένη συλλεκτική έκδοση απευθύνεται σε όλους εκείνους που το… αντέχει η τσέπη τους, καθώς θα στοιχίζει 399 ευρώ! Το Biomutant θα κυκλοφορήσει σε PC, Xbox One, PS4 και Switch και δεν σας κρύβουμε ότι ανυπομονούμε και έχουμε ήδη ξεκινήσει την αντίστροφη μέτρηση…     

Κοινοποίηση ανάρτησης