Το “PS4 exclusive” Days Gone έρχεται στα PC!

Το “PS4 exclusive” Days Gone έρχεται στα PC!

Είστε έτοιμοι να εξολοθρεύσετε ορδές από zombies;

Η Sony βλέπει την αγορά του PC gaming ως μια ιδανική ευκαιρία για να αυξήσει τα έσοδα της, για αυτό και όπως έγινε γνωστό πρόσφατα, στο άμεσο μέλλον πρόκειται να κυκλοφορήσει πολλά από τα αποκλειστικά first-party games που έχουν αναπτύξει τα εσωτερικά της studio. Ακολουθώντας το πετυχημένο περσινό παράδειγμα του Horizon Zero Dawn, το οποίο «σάρωσε» και στα PC, το πρώτο game που θα κυκλοφορήσει μέσα στο 2021 και θα γίνει port από το PS4 στα PC, θα είναι το «zombie epic»: Days Gone της Bend Studio.

Στο εν λόγω action adventure, με έντονο το στοιχείο του survival horror και της εξερεύνησης, συνδυάζονται δύο «μεγάλες αγάπες», τα zombies και οι… μηχανές, με τους gamers να αναλαμβάνουν το ρόλο του μηχανόβιου Deacon Saint John, ο οποίος καλείται να επιβιώσει σε έναν post-apocalyptic κόσμο… Ο πολιτισμός όπως τον γνωρίζουμε έχει καταρρεύσει, ύστερα από το ξέσπασμα μιας φρικτής πανδημίας που μεταμορφώνει τους ανθρώπους σε αιμοβόρα zombies (ονόματι freakers) και o Deacon Saint John προσπαθεί να ανακαλύψει τι συνέβη στη γυναίκα του Sarah, η οποία χάθηκε πριν από δύο χρόνια σε ένα ατύχημα με ελικόπτερο. Ταξιδεύοντας με τη μηχανή του στις ερημωμένες βορειοδυτικές πολιτείες των ΗΠΑ, o σκληροτράχηλος Deacon δεν διστάζει να τα βάλει με όλους και με όλα, διατηρώντας την ελπίδα του ότι μια μέρα θα μπορέσει να αντικρίσει και πάλι τη γυναίκα του ζωντανή. Τo Days Gone όταν έκανε την εμφάνιση του στο PS4 απέσπασε εξαιρετικές κριτικές για το μεστό open-world gameplay του, τα απολαυστικά driving mechanics και για τις πραγματικά εντυπωσιακές μάχες, ενώ ξεχώρισε και για την ιδιαίτερη ατμόσφαιρά του, η οποία θύμισε έντονα την πετυχημένη σειρά “The Walking Dead”.

H έκδοση για PC πρόκειται να κάνει την εμφάνιση της μέσα στην άνοιξη και θα προσφέρει βελτιωμένα visuals σε σύγκριση με το PS4. Συγκεκριμένα, η PC version του δημοφιλούς παιχνιδιού θα περιλαμβάνει: υποστήριξη για Ultrawide monitors, unlocked framerates, υψηλότερο επίπεδο λεπτομέρειας στα γραφικά, καθώς επίσης και αναβαθμισμένο field of view. Οι απαιτήσεις του δεν θα είναι και τόσο υψηλές, καθώς όπως έγινε γνωστό το Days Gone θα μπορεί να τρέξει άνετα σε συστήματα που διαθέτουν το λιγότερο: επεξεργαστές Intel Core i5-2500K (με συχνότητα ρολογιού στα 3.3GHz) ή AMD FX 6300 (Με ταχύτητα στα 3.5GHz), 8GB RAM και GeForce GTX 780 (3GB VRAM) ή AMD Radeon R9 290 (4GB VRAM) GPUs μίνιμουμ. Αξίζει να σημειωθεί βέβαια ότι η ύπαρξη δίσκου SSD και 16GB RAM θα βοηθάει σε μεγάλο βαθμό την συνολική απόδοση του παιχνιδιού.

Είστε έτοιμοι λοιπόν να μαρσάρετε με τη μηχανή σας και παράλληλα να εξολοθρεύσετε αναρίθμητες ορδές από zombies;

Share this post