Το νέο trailer του Vampire: The Masquerade – Swansong!

Το νέο trailer του Vampire: The Masquerade – Swansong!

Η Nacon σε συνεργασία με την Big Bad Wolf Studio δημοσίευσαν το ολοκαίνουργιο trailer από το νέο RPG, Vampire: The Masquerade – Swansong. Χωρίς να αποκαλύπτει πολλά, το νέο βίντεο ονομάζεται “The Night has Come” και ουσιαστικά είναι το pre-order trailer για εσάς που θέλετε να προαγοράσετε το παιχνίδι.


Για εσάς που σκέφτεστε να κάνετε pre-order το παιχνίδι, θα πρέπει να γνωρίζετε πως η ομάδα ανάπτυξης θα σας κάνει δώρο διάφορα έξτρα features, όπως για παράδειγμα ρούχα για τους κεντρικούς χαρακτήρες. Επομένως, το νέο βίντεο μάς δείχνει και ολοκαίνουργιες in-game σκηνές που δεν είχαν αποκαλυφθεί στο παρελθόν και στοιχεία που βλέπουμε για πρώτη φορά.


Όταν μια αιφνιδιαστική επίθεση ρίχνει τους βρικόλακες της Βοστώνης στο χάος, με αμέτρητους νεκρούς και αγνοούμενος, ο Πρίγκιπας στρέφεται σε αυτούς που μπορεί να εμπιστευτεί. Τον Galeb, την Leysha και τον Emem. Εκείνοι θα χρειαστεί να συνδυάσουν τις δεξιότητές τους για να ανακαλύψουν την αιτία της επίθεσης και την πηγή του κακού.

Εκτός από κλασσικά RPG skills, όπως το lockpick, οι ήρωες έχουν επίσης πολλές βαμπίρ δυνάμεις που θα ονομάζονται, Disciplines. O Galeb, ένας από τους βασικούς χαρακτήρες, μπορεί να χρησιμοποιήσει το Fortitude, για να αντέξει πολλά physical attacks. H Emem, χρησιμοποιεί το Celerity για να φτάσει σε διάφορες περιοχές που οι άλλοι δεν έχουν πρόσβαση, ενώ η Leysha, μπορεί να κρυφτεί η ίδια ή να κρύψει ακόμα και αντικείμενα, με το Obfuscate. Αυτά είναι μόλις μερικά skills που θα έχετε στην διάθεση σας στο παιχνίδι.

Το Vampire: The Masquerade – Swansong θα κυκλοφορήσει στις 19 Μαΐου του 2022.

Για προ-παραγγελίες πατήστε εδώ.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *