Νέο κολοσσιαίο ορόσημο πωλήσεων για το Stardew Valley!

Νέο κολοσσιαίο ορόσημο πωλήσεων για το Stardew Valley!

Έχει σαρώσει ο indie τίτλος

Ο Eric “ConcernedApe” Barone επαναπροσδιορίζει τι σημαίνει επιτυχία για indie παιχνίδι και πόσα μπορούν να επιτευχθούν ακόμη και από ένα μόλις άτομο, αφού το simulation RPG του, το Stardew Valley, έφτασε τώρα ένα τεράστιο ορόσημο πωλήσεων.

Συγκεκριμένα, συνεχίζοντας την αξιοζήλευτη εμπορική πορεία του, το παιχνίδι έφτασε τώρα τις 20 εκατομμύρια πωλήσεις. Η εν λόγω πληροφορία προέρχεται από την επίσημη σελίδα Τύπου της εταιρείας , επισημαίνοντας πως το ορόσημο των 20 εκατομμυρίων επιτεύχθηκε τον Μάρτιο του 2022. Για την ιστορία, πέρυσι τον Σεπτέμβριο είχαμε μάθει πως ο τίτλος άγγιξε τις 15 εκατομμύρια πωλήσεις, πράγμα που σημαίνει πως άλλοι 5 εκατομμύρια gamers αποφάσισαν να το ρίξουν στην ψηφιακή αγροτιά τους τελευταίους έξι μήνες. Να σημειωθεί σε αυτό το σημείο πως από τα 20 εκατομμύρια αντίτυπα που έχουν πουληθεί, τα 13 εκατομμύρια αφορούν την PC έκδοση, με τα υπόλοιπα να προέρχονται από τις κονσόλες και τις mobile συσκευές.

Το Stardew Valley είναι διαθέσιμο πρακτικά σε κάθε πλατφόρμα και μπορείτε να το βρείτε κάνοντας κλικ εδώ! Το παιχνίδι πρωτοκυκλοφόρησε τον Φεβρουάριο του 2016, όντας υπό ανάπτυξη για τέσσερα χρόνια αποκλειστικά από τον Eric. Πλέον, ο δημιουργός έχει στρέψει το ενδιαφέρον του σε ένα ολοκαίνουργιο project, το Haunted Chocolatier, το οποίο είναι ένα action RPG.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *