Η τεράστια επιτυχία του Elden Ring !

Η τεράστια επιτυχία του Elden Ring !

Οι πλέον πολύ δημοφιλής FromSoftware και Bandai Namco μπορούν να προσθέσουν ένα ακόμη σημαντικό κατόρθωμα στο ήδη πλούσιο βιογραφικό τους με το Elden Ring καθώς επίσημα το εντυπωσιακό RPG παιχνίδι ξεπέρασε σε πωλήσεις το πιο πρόσφατο Call of Duty και έγινε η εμπορικότερη κυκλοφορία των τελευταίων 12 μηνών στις Ηνωμένες Πολιτείες.

Είναι συνηθισμένο να συναντάμε το Call of Duty πρώτο στο βάθρο πωλήσεων στις ΗΠΑ , όμως φέτος έχει γίνει η ανατροπή με το Elden Ring. Παλαιότερα είχαμε δεί τα Grand Theft Auto V και Red Dead Redemption II να καταφέρνουν το ίδιο.



Πράγματι , σύμφωνα με την υπηρεσία στατιστικών NPD το Elden Ring έχει πουλήσει περισσότερο από το Call of Duty: Vanguard στις ΗΠΑ . Πιο σημαντικό είναι πως το το Elden Ring αν και βρίσκεται στην αγορά λιγότερο καιρό απο το Vanguard το έχει ξεπεράσει ήδη κατά πολύ σε πωλήσεις! Συγκεκριμένα, όπως έγινε γνωστό, από τις 25 Φεβρουαρίου μέχρι και τις 31 Μαρτίου, το Elden Ring πούλησε 13.4 εκατομμύρια αντίτυπα , καθιστόντας τον συγκεκριμένο τίτλο τον πιο πετυχημένο της
FromSoftware.

Μπορείτε να βρείτε το νέο Elden Ring κάνοντας κλικ εδώ.

Share this post

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *